Overzicht alle geaccepteerde betaalmethoden

Bites and Bottles hanteert verschillende betaalmethoden. Wij vinden het belangrijk dat de betaling voor jou zo snel en efficiënt mogelijk gaat. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

Ideal

Op dit moment accepteren wij betalingen via IDEAL. IDEAL betalingen lopen via Mollie. Zie de volgende link voor meer informatie https://www.mollie.com/nl/

Wat is het?

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

De betaalmethode is gebaseerd op een overboeking, maar bij iDEAL staat het bedrag en het rekeningnummer van de begunstigde al vooraf ingevuld. Een voordeel van iDEAL is dat de betaling gegarandeerd is.

Hoe werkt het?

Nadat jij als consument iDEAL hebt gekozen als betaalwijze, selecteer je jouw eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. De banken gebruiken verschillende methodes om de betaling te verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een TAN-code via SMS, een QR code in de app of een e.dentifier. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt. 

Jij als klant hebt 15 minuten om de betaling te voldoen. Na deze 15 minuten is de status van de betaling direct bekend en wordt deze teruggekoppeld naar onze website, zodat een bestelling bijvoorbeeld op “betaald” komt te staan.

Overboeking

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Hoe werkt het?

Als jij kiest voor overboeking, krijg jij een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Jij kan vervolgens direct inloggen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of je kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar jouw e-mail te sturen en het later over te maken. Kies jij voor e-mail, dan kan jij hier later alsnog kiezen voor het betalen via een andere betaalmethode die is geactiveerd in onze webshop.

Zodra de betaling is geslaagd ontvangen wij een terugkoppeling. Bij een overboeking verzenden wij de bestelling pas wanneer het bedrag overgemaakt is

QR-code

Het overnemen van het juiste kenmerk en rekeningnummer is natuurlijk wel wat foutgevoelig. Er is daarom ook een mogelijkheid om simpelweg een QR-code in te scannen en op deze manier te betalen. Heb jij een rekening bij de ING of bunq en beschik jij over de app van jouw bank? Dan kan jij de overboeking uitvoeren door de QR-code in te scannen.

Creditcard

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, terug. De wereldwijd bekende creditcard-bedrijven inspireren vertrouwen bij klanten en consumenten, en doorgaans bieden ze uitgebreide kopersbescherming en -verzekering, wat resulteert in meer conversie voor winkeliers.

PayPal

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Met PayPal betalen, betekent dat je alleen de inloggevens van je rekening nodig hebt.

Betalen is gratis in Nederland

Transactiekosten worden aan de verkoper doorberekend zodat je zonder extra kosten kunt winkelen. Buitenlandse webshops kunnen valuta omrekenkosten berekenen.

Veiligheid boven alles

Als je met PayPal betaalt, blijven je gegevens altijd privé. Naast je gegevens beschermen we ook je aankopen! Dus als je niet ontvangt wat je hebt besteld, kun je het aankoopbedrag terugkrijgen.

Kies hoe je wilt betalen

Je kunt je bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je niet na te denken of er wel voldoende saldo op je PayPal-rekening staat.